Ons team

Astrid Ligter

Astrid Ligter is in mei 2003 gestart met het adviesbureau Good4Food Consultants. Nadat zij is afgestudeerd als voedingskundige heeft zij binnen verschillende organisaties diverse voedselveiligheidssystemen opgezet.

Tijdens de diverse projecten heeft zij veel ervaring opgedaan in alle facetten van kwaliteitsmanagement, het geven van trainingen, auditten voedselveiligheidssystemen, specificatiebeheer, etikettering enz.

Vanuit haar enthousiasme voor het vak, kan zij haar expertise via een adviesbureau voor meerdere bedrijven inzetten.

Rob Keus

Na een opleiding in de levensmiddelenmicrobiologie was hij vele jaren werkzaam bij bekende bedrijven, waarvan als laatste bij de Unilevermaatschappij IgloMora Groep, waar hij als Supply Chain QA Manager verantwoordelijk was voor de kwaliteitszorg van alle third-party producten.

In deze functie heeft hij veel ervaring opgedaan met audits van vele toeleveranciers in ondermeer Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Engeland en Denemarken.

Na het ingaan van zijn prepensioen heeft hij zich eerst als auditor verbonden aan ISA, waar hij veel ervaring opdeed met de auditrichtlijnen van BRC en IFS. Vanwege een groeiende vraag naar zijn diensten als consultant op zijn vakgebied heeft hij zich in 2004 bij Good4Food Consultants aangesloten.

Richard Franklin

Richard Franklin is van afgestudeerd als control engineer en heeft zijn vaardigheden gebruikt bij het opzetten van Unilever voedsel- en consumptieijsfabrieken, waarbij zijn kennis van voedselproducten en processen alsmede het controleren goed van pas kwamen.

Daarna heeft hij veel ervaring opgedaan bij Unilever Research in Engeland waar hij werkte als processdevelopment manager voor verschillende internationale projectcategorieën zoals ijs en cosmetica, voor production performance improvement en bij Langnese Iglo in Duitsland voor facilitatie van proces-innovaties, die voor nieuwe producten werden geëist.

Hij sloot zijn loopbaan bij Unilever af als cursusontwikkelaar en trainer bij de Ice Cream Academy, waarbij hij zich definitief in Nederland vestigde.

Met zijn veelomvattende kennis van voedingsmiddelen industriële processen en materialen met name ijs en zuivelproducten en grote operationele ervaring als proces ontwikkelingsmanager en onderzoeksprojectmanager startte hij in 2002 een zelfstandig adviesbureau. Door de grote overeenkomsten in missie, doelstelling, stijl en aanpak besloot hij in 2008 een samenwerking met Good4Food Consultants aan te gaan.