Hygiëne en voedselveiligheid

Good4Food Consultants verzorgt praktische trainingen voor alle medewerk(st)ers van uw bedrijf. In deze training staat voedselveiligheid in uw bedrijf centraal. Veel fotomateriaal van uw bedrijf en eventueel eigen inbreng van onderwerpen worden in de training verwerkt.

De volgende onderwerpen worden behandeld:

  • Wat is kwaliteit / Voedselveiligheid
  • Wat betekenen de letters HACCP
  • Wat zijn CCP’s
  • Welke risico’s zijn er (microbiologische, fysisch, chemisch en allergenen)
  • Toelichting microbiologie
  • Verschil tussen voedselbederf, voedselinfectie en voedselvergiftiging
  • Persoonlijke hygiëne
  • Bedrijfshygiëne
  • De cursist gaat met een schat aan toepasbare kennis weer aan de slag.

    Training op maat
    Maatwerk is ook mogelijk, want door maatwerk te leveren wordt een training precies zo lang gemaakt als wenselijk is en onderwerpen behandeld die aansluiten bij de dagelijkse, bedrijfsspecifieke praktijk.
    Meer informatie:036-5375045 of mail: info@good4food.nl